Κύριο περιεχόμενο

Τοποθεσία

Τα Avra Studios βρίσκονται στην ειδυλλιακή περιοχή της Σκάλας Ραχωνίου, η οποία βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού και απέχει έντεκα (11) χλμ. από την πρωτεύουσα της Θάσου τον Λιμένα, καθώς και μόλις 3,5 χλμ. από το λιμάνι του Πρίνου Θάσου. Η συγκοινωνία από και προς τα δύο λιμάνια είναι πολύ συχνή, και η στάση των λεωφορείων απέχει μόλις 20 μ. από το κατάλυμα μας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το τοπικό παρθένο ελαιόλαδο και τους παραδοσιακούς μεζέδες του χωριού μας.

Η Σκάλα Ραχωνίου διαθέτει μια από τις πιο γραφικές παραλίες του νησιού μας, αν και βέβαια στο σύνολο τους οι ακτές και οι παραλίες του νησιού μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Η Θάσος μας είναι ιδανική για τους φυσιολάτρες αλλά και τους επισκέπτες που θέλουν μέχρι και στις διακοπές τους να παραμένουν ενεργοί, αφού μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πεζοπορίας και ορειβασίας, θαλάσσιο σκι αλλά και να απολαύσουν τις κρυστάλλινες παραλίες του νησιού, κάνοντας το γύρω του με ιστιοφόρο.

Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε αξέχαστες διακοπές !

  avra-studios-thassos-14.jpg avra-studios-thassos-200.jpg avra-studios-thassos-21.jpg avra-studios-thassos-23.jpg avra-studios-thassos-26.jpg avra-studios-thassos-29.jpg avra-studios-thassos-31.jpg avra-studios-thassos-32.jpg avra-studios-thassos-33.jpg avra-studios-thassos-54.jpg avra-studios-thassos-67.jpg avra-studios-thassos-7.jpg avra-studios-thassos-72.jpg avra-studios-thassos-8.jpg avra-studios-thassos-80.jpg avra-studios-thassos-85.jpg


 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.